1.
Olezha 
2.
ИП Беларускi фермер,
Devil Lis
3. Игрок ИП беларуски фермер на тройке посадил проверенного чижа. Проверенный чиж Devil Lis мало того, что не напомнил, что он проверка, но и не удосужился сравняться.
4. https://www.mafiaonline.ru/log/4119257
52:46 [Программист] to[Devil Lis] чижует!!! Я КОМ! КОМИЧУЮ!
52:46 [ОМОНОВЕЦ] Считаем трупы! Результаты ночных беспорядков.
52:49 [ОМОНОВЕЦ] Комиcсар Программист убит.

Приглашены.
Не высказывай свое мнение и не давай совет, если тебя не спрашивали.
Не жалуйся на то, что тебя не касается. (с) Антон Шандор ЛаВей

Добрага вечара, павожаные аматоры мафии анлайн, павожаные автарицеты.
Што касаецца даннай парции, то я чесна не запамятавал, што дэвил праверка, и грал на тройцы как без праверак. Па мне камисар памирает, садицца чиж, умирает праверка. Так вси ардинарныя играки граюцца. Неардзинарнасць дзеяня грака IsmbsiKhe ziJ (удар неправерки и ход в праверку) как-та снизила маю бздицельнасць и пердусматрицельнасць, и я думал на тройцы средзи них, как будта не была праверак. С другога бока если падасци, то в мине есць абстаяцельства, каторыя могуць смягчиць маю вину. Если спрагназаваць ситуацыю, што дэвил напомнил бы мне што он праверка, я бы вернул бы лог и схадил бы правильна. Вместа таго штоб схадиць и сравняцца, данны грок аскарбил каго непанятна и не сравнялся. Я при этам не хадил на праверку патаму што думал яшчо и не выбрал памиж 2 на тот мамент неизвесных па мне играков. Но то што праверку я самастаяцельна не праверил в чаце, с маим опытам игры са 100 дапалницельными персанажами, патаму я вину признаць гатов и признаю в полнам абёме.
А што касаецца ситуацыи в цэлам, то мне жутка жаль, што так вышла. Я прашу прашчення у истца Алёши. Гатов пригласиць яго к себе в дяревню дамой, накармиць картошкай з грибами, и салеными бачкавыми агурками, пазнакомиць са сваей старшай каровай Фёклай и саседкай Марыхуанай, схадзиць с ним вечарам на рыбалачку, налавиць карасей, паплаваць на лодке, пасматрець таемнасць беларуских краев. А самае главнае научиць яго делаць прибыльны бизнес на сваем праизвоцтве. Все ради таго, штоб он мине прасцил, патому што самае главное в жизни штоб на праекце на цибе никто не абижался, инакш я заснуць спакойна без прасмотра фатаграфий парнаактрис не змагу. А патом как пака абыграць и выегбраць его мафия легко и бес праблем. Проста так абыграць и выегбраць его мафия легко и бес праблем. Патаму шта я у мамы самы лучшы и сильны игрок маей роднай дярэвни Мастурбина.

Оба ответчика в бане.
Не высказывай свое мнение и не давай совет, если тебя не спрашивали.
Не жалуйся на то, что тебя не касается. (с) Антон Шандор ЛаВей
Тема закрыта модератором Ландыш1234 14.07.2019 10:12:02