Всім привіт!
Я тут згадала про те, що знаю безліч пісень українською мовою, які варті вашої уваги не менше, ніж хіти російських виконавців. Тому пропоную вам познайомитися з українськими гуртами і вокалістами у формі гри з дк "угадай песню". Хочу повідомити , що ви, мої російськомовні читачі, маєте право запитувати російською мовою, але відповідати я буду виключно українською!
За кожну вгадану пісню гравець з України отримає 50 маф, для інших - 80!
п.с. Это игра с дк "угадай песню", отличие в том, что песни будут на украинском языке и ведущий будет отвечать на вопросы тоже на украинском, задавать вопросы можно на русском, для украинцев приз за песню 50 маф, для жителей других стран - 80!
п.п.с Игра не для флуда, не для выяснения отношений, не для вопросов "чей крым" и не для обсуждений ваших политических взглядов, в этом случае игру прикроют, так что предлагаю иметь уважение друг к другу и просто получить удовольствие от игры и от знакомства с украинскими исполнителями)
п.п.п.с Украинский язык я учила лет шесть назад, поэтому буду использовать скорее разговорную речь, а не правильную литературную, всем инжектедам на заметку!

А если я из Украины, но живу в Чехии, мне какой приз полагается?

гравець з України отримає 50 маф, для інших - 80!
шо за дескриминация
Мари, ты агент Кремля!

Привет
Чем сегодня занималась?
Дедлайны горят как костры инквизиции

АААА кричу
я понял шо это за игра
Oh, feel our bodies grow,
And our souls they blend.

Хех привіт.
Як сильно ти любиш українську мову?
На скільки здала ЗНО з української?

А шо це так рано?
21:55 [Картошка] to[Bazinga] Базинга года
Мечты сбываются: http://prntscr.com/iy74st

А если я из Украины, но живу в Чехии, мне какой приз полагается?
Кожен, звісно, сам обирає, де йому жити, але вважатиму його українцем і він отримає свої гроші, якщо переможе!

Привет
![]()
Чем сегодня занималась?
Прокинулась, плавала в свої мріях до сьомої ранку, потім пішла на пари, поїла трохи київського тортику з рошену, послухала українських пісень і створила цю тему!

посмотрю, поперевожу вместе с гуглом) остальным удачи в гадании 

Хех привіт.
Як сильно ти любиш українську мову? Вона завжди в моєму серці, поки я жива, але в повсякденному житті я розмовляю російською
На скільки здала ЗНО з української? Так давно то було і так приємно згадувати..я в ті часи була просто на хвилі успіху і зно з української мови склала на 193!

Я подумал и решил, что исполнителем является кто-то из этого списка: Vievinne Mort, The Hardkiss, Pianoboy, Океан Ельзи. Это правда?

Исполняется сольно или группой?
Чак Норрис юмора, бью наповал!
[Желчный пузырь] весельчак не умеет играть! он умеет выигрывать!!

А шо це так рано?
Бо поки я сижу без діла, мене постійно несе на кухню за солодощами, вирішила зайти на форум швидше, щоб менше цукерок встигло відкластися на дупці

Я подумал и решил, что исполнителем является кто-то из этого списка: Vievinne Mort, The Hardkiss, Pianoboy, Океан Ельзи. Это правда?
Ти вирішив так глибоко підійти до вивчення питання моїх музичних смаків, але все ще не так близько....
тут немає слова:
і мені здається не зовсім правильним задавати такі питання, які ви дозволили собі з веслуномджо, але пробачу на перший раз, поки ми вїжджаємо

Исполняется сольно или группой?
Я не знаю, як праивльно відповісти на це питання, не можу це зробити однозначно, тому "налью" тут води, як в більшості своїх творів в школі...

Ти вирішив так глибоко підійти до вивчення питання моїх музичних смаків, але все ще не так близько....- тут слово
тут немає слова:
і мені здається не зовсім правильним задавати такі питання, які ви дозволили собі з веслуномджо, але пробачу на перший раз, поки ми вїжджаємо

тут немає слова:
Треба просто сказати, що ти не знаєш!
Який у тебе розмір взуття?
Чому ти не слухала українську музику раніше?
Го клан української мафії?
Так чи ні?
Холодно чи тепло?
Що таке термостат?

Термостат

Сообщение удалено модератором What You Take With You 10.01.2018 15:24:26