Всім привіт!
Я тут згадала про те, що знаю безліч пісень українською мовою, які варті вашої уваги не менше, ніж хіти російських виконавців. Тому пропоную вам познайомитися з українськими гуртами і вокалістами у формі гри з дк "угадай песню". Хочу повідомити , що ви, мої російськомовні читачі, маєте право запитувати російською мовою, але відповідати я буду виключно українською!
За кожну вгадану пісню гравець з України отримає 50 маф, для інших - 80!
п.с. Это игра с дк "угадай песню", отличие в том, что песни будут на украинском языке и ведущий будет отвечать на вопросы тоже на украинском, задавать вопросы можно на русском, для украинцев приз за песню 50 маф, для жителей других стран - 80!
п.п.с Игра не для флуда, не для выяснения отношений, не для вопросов "чей крым" и не для обсуждений ваших политических взглядов, в этом случае игру прикроют, так что предлагаю иметь уважение друг к другу и просто получить удовольствие от игры и от знакомства с украинскими исполнителями)
п.п.п.с Украинский язык я учила лет шесть назад, поэтому буду использовать скорее разговорную речь, а не правильную литературную, всем инжектедам на заметку!

Oh, feel our bodies grow,
And our souls they blend.

тут немає слова:
і мені здається не зовсім правильним задавати такі питання, які ви дозволили собі з веслуномджо, але пробачу на перший раз, поки ми вїжджаємоТреба просто сказати, що ти не знаєш!
Який у тебе розмір взуття? Взагалі 36, але для глибокого взуття типа чобіт зимових, стараюсь брати 36,5!
Чому ти не слухала українську музику раніше? Бо була зовсім темна в світі музики взагалі, не тільки української...але гри в дк,які я проводжу майже кожного тижня, роблять мене більш освіченою в цій галузі культури
Го клан української мафії? Так, було б дуже весело, а головою самого крутішого клана зробимо ДД![]()
Так чи ні? Чекаю питання від лектора. на яке я скажу так, і випью стакан соку сандора с гранатом до дна, щоб відсвяткувати цю мить!
Холодно чи тепло? Гаряче, як і оптимальна температура самого-самого крутого напою - латте з фундуком
Що таке термостат? це якийсь пристрій, який зберігає температуру речовини, що знаходиться в ній, там захисні стінки на дні і збоку..
Отредактировано: Mari (10.01.2018 15:33:29)

Нiч яка мiсячна, зоряна, ясная!
Видно, хоч голки збирай.
Вийди, коханая, працею зморена,
Хоч на хвилиночку в гай.
Ти не лякайся, що нiженьки босi
Вмочиш в холодну росу:
Я тебе, вiрная, аж до хатиноньки
Сам на руках однесу.
Сядем обое мы тут пiд калиною -
I над панами я пан!
Глянь, моя рыбонька, - срiбною хвилею
Копыться в поле туман.
Ти не лякайся, що змерзнеш, лебедонько,
Тепло - нi вiтру, нi хмар:
Я пригорну тебе до свого серденька,
А воно палке, як жар.
Ми... Мэ... Ололо!!!

21:55 [Картошка] to[Bazinga] Базинга года
Мечты сбываются: http://prntscr.com/iy74st

Веслунджо це также на українській мові
весельчакджо
?
Так, я вирішила, що це дуже влучний переклад, сподіваюсь, не образила тебе до глибини душі, якщо ти таку маєш
Ладно, вот те питання как у вас говорят: як це щоLecter тепер голова клану Збройні сили? Зустрічаються такі люди, що можуть підняти клан, як то кажуть, з колін! Таким і виявився Лектор, адже саме за його правління ВС піднявся в досяг рейтингу...
Отредактировано: Mari (10.01.2018 15:44:03)

Нiч яка мiсячна, зоряна, ясная!
Видно, хоч голки збирай.
Вийди, коханая, працею зморена,
Хоч на хвилиночку в гай.Ти не лякайся, що нiженьки босi
Вмочиш в холодну росу:
Я тебе, вiрная, аж до хатиноньки
Сам на руках однесу.Сядем обое мы тут пiд калиною -
I над панами я пан!
Глянь, моя рыбонька, - срiбною хвилею
Копыться в поле туман.Ти не лякайся, що змерзнеш, лебедонько,
Тепло - нi вiтру, нi хмар:
Я пригорну тебе до свого серденька,
А воно палке, як жар.
ніііііііііііііі, це не перемога

Ми... Мэ... Ололо!!!

Люди, як кораблі
Кожен пливе поки хвиля несе
І поки глибока вода
Глибока і темна до самого дна
До самого-самого дна

А це перемога!я вирішила розпочати самe з цієі пісні,сподіваюсь,кожeн с вас отримає насолоду після того,як іі послухає!зустрінeмось зовсім скоро,якщо вам сподобалось!дякую за увагу!

А у нас уже убрали из правил про общение на языках, отличных от русского?

Можно нам с бижулей организовать вечер азербайджанских песен? Желательно официально и с финансированием.

А у нас уже убрали из правил про общение на языках, отличных от русского?
Зануда форума пришла что ли...Это же форум,и я согласовала это)Приходи в следующий раз!😇

Люди, як кораблі
Кожен пливе поки хвиля несе
І поки глибока вода
Глибока і темна до самого дна
До самого-самого дна
Аааааааааааа
Oh, feel our bodies grow,
And our souls they blend.

А если я из Украины, но живу в Чехии, мне какой приз полагается?
Что ж ты пузо мое надрываешь....